Zhduket një femër në Prizren

“Ankuesi mashkull K-Shqiptar ka raportuar se motra e tij viktima femër K-Shqiptare ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj”, thotë policia në komunikatë.

Shpërndaje

Comments are closed.