Zanfina Ismaili braktis muzikën për një tjetër profesion (VIDEO)

E pranishme në skenë që prej më shumë se dy dekada, si duket Zanfina Ismailin më nuk do ta njohim vetëm si këngëtare.

Njëra ndër femrat më të bukura të skenës krahas karrierës muzikore ka studiuar edhe për juridik, profesion ky për të cilin ka vendosur ta braktis edhe muzikën.

Në një intervistë shumë të veçantë për Express Rozë, Zanfina ka rrëfyer më shumë rreth të ardhmes së saj në skenë dhe planeve për jetën jasht muzikës.Express

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Lexoni po ashtu:  Brad Pitt i dashuruar marrëzisht pas aktores 21-vjeçare