Windows 10, 2019 tani është i disponueshëm për testuesit

Përditësimi më i ri i Microsoft do të quhet ‘përditësimi i nëntorit të 2019.”

Kompania edhe më herët ka thënë që ky përditësim nuk është diçka e madhe.

Fokusimi kryesor i këtij përditësimi është në përditësimin dhe përmirësimin e performancës dhe në përmirësimin e cilësisë.

Mirëpo, nuk mund të themi që nuk ka karakteristika. Shtesat kryesore të përditësimit të nëntorit përfshijnë faktin që shiriti i kërkimit të file explorer tani mund të kalojë në OneDrive. Si dhe asistentët e zërit tani mund të ekzekutojnë edhe kur e keni në ‘lock screen’. 

Shpërndaje

One Comment

  1. Pingback: how much is viagra

Leave a Comment

Your email address will not be published.