VV kërkon seancë për arsimin parauniversitar

Lëvizja Vetëvendosje ka njoftuar se grupi parlamentar i këtij subjekti politik ka dorëzuar kërkesën që Kuvendi i Republikës së Kosovës të organizojë një debat të veçantë parlamentar në lidhje me përgjegjësinë e Qeverisë së Kosovës dhe institucioneve përgjegjëse mbi organizimin arsimit parauniversitar në Kosovë./PARROTLLA.NET/

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*