Videoja që tregon se si funksionon maska në parandalimin e përhapjes së COVID-19

Mbani maskën!

Kjo është thirrja e vazhdueshme që dëgjohet nga të gjitha institucionet shëndetësore në mbarë botën.

Tashmë veçse është vërtetuar që maska ju mbron juve dhe të tjerët.

Një video që është realizuar tregon qartë se si funksionon maska në të vërtetë në parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Nëse ende nuk jeni bindur se maska ju mbron, atëherë shikojeni me vëmendje këtë video.

Në rastin e parë, personi nuk ka vënë maskë tek flet, kollitet apo teshtinë. Në të dytën dhe tretën, mban maskë por ndër më të thjeshtat (e punuar në kushte shtëpie), dhe në rastin e fundit, personi ka vënë një maskë kirurgjikale.

Mbani maskën, kujdesuni për veten dhe të tjerët!

Shpërndaje

Comments are closed.