Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

KEDS ka njoftuar për ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione, transmeton Express.

Në komunikatën më poshtë mund të informoheni se në cilat vende do të ketë ndërprerje:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 03.11.2017 dhe 04.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

·         NS 10/0.4 kV  Ismet Krasniqi(Kodi: 12000008127)  prej orës 08:00 – 11:00 dhe nga ora 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatorët e TS Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave dhe shtrirja e kabllos bistek.

2.

Më 03.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10/0.4 kV  TS Tutini (Kodi: 13000003016)  prej orës 10:00 – 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatorët e TS Tutunit.

Arsyeja e ndërprerjes: Kryerja e punimeve, nga kompania G3 Inxhiniering në projektine e Tutinit.

3.

Më 03.11.2017 në NS 35/10 kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Udhekryqi kabllovik (Kodi: 10012002)  prej orës 09:00 – 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatorët anes se djathtë të qytetit të Fushë-Kosovës.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit për ngritje të fuqisë sipas PEE me nr. 11158 te datës 04.10.2017  për firmen BB Home sh.p.k.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.11.2017 në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi: 15019002)  prej orës 10:30 – 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliqi(një pjesë), Reforma dhe Al Petroli.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

2.

Më 03.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV j31 Ndriqimi publik (Kodi: 19000031)  prej orës 12:00 – 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja e LLavdrocit, Pompa Gashi, Ndriçimi public, Banesat e XBC, Motel Fontana, Betoniera Dino, Trafo Qazim Sadiku, Lagjja e Spitalit 5 dhe Hotel Internacional.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

3.

Më 03.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV j30 Grand store (Kodi: 19000030)  prej orës 11:00 – 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS afër Gorenjes, lagjja Qendresa 2, Grand Store, Nici, Çagllavica 1, lagjja Marigona, Fjolla Kavaja, lagjja “Katër dardhat” mbrapa Nicit, Bajram Gashani, Al trade, Janina 2 etj.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

4.

Më 03.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV j34 Çagllavica(Kodi: 19000034)  prej orës 13:00 – 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, pjesa afër Afër Panoramës, Furra Kobake, Internation Helth Center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta, Hamide Gashi, Naser Mustafa objekti banesor, Afrim Hoxha, betoniera Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

5.

Më 03.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV nr.26 Nexhmi Mustafa(Kodi: 11000009)  prej orës 11:00 – 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.

Më 03.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV nr.27 Normalja(Kodi: 11000010)  prej orës 12:00 – 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Labëria, rr. Ilirida, Bota Sot, gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia dhe AUK-u.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

7.

Më 03.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV nr.28 Muzeu 1(Kodi: 11000011)  prej orës 13:00 – 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Taslixhja, Blloku i  Banesave, Muzeu dhe rr.A.Rrustemi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

8.

Më 03.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV nr.29 Gjyqi(Kodi: 11000012)  prej orës 14:00 – 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: “NEË CO Iliria Hotel”

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.11.2017 në TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaji (një pjesë), Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP, ndërrim i shtyllave dhe izolatorëve.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 03.10.2017 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Skivjan (Kodi: 80080009) prej orës 9:00-12:00 dhe 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjërimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017“, LOT 7 Gjakova.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.11.2017 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ereniku (Kodi: 80080011) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Fehmi Agani, Lugbunari, Nënë Tereza, Qerimi, Sadik Pozhegu dhe Ëesley Clark.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesve të tensinit të mesëm në Qerim.

2.

Më 03.11.2017 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Pataqani (Kodi:82000001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja e ndërprerjes: Verifikimi dhe shtimi i vajit në TS 10/0.4 kV.

3.

Më 03.11.2017 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Qendra teknike(Kodi:82000005) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Sylejaman Vokshi, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.494 Bekim Sylka, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.499 Mustafë Ibishi, rr.500 28 Nëntori, rr.501 Xhevat Kasapi, rr.502 Sylejmon Vokshi, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Shotë Galica, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.510 Bujar Thaqi, rr.Sheh Hilmi Maliqi, rr.516 Vëllezërit Haradinaj, rr.517 Afrim Bajraktari, rr.519 Kullat Binjake, rr.520 Halit Thaqi, rr.521 Viktimat e Marsit, rr.532 Bekim Isma, rr.559 Isuf Berisha, rr.M. Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

4.

Më 03.11.2017 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  18 Nentori(Kodi:82000006) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Plastika- AV ” SH.P.K.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 04.11.2017 në TS 35/10kV Rrafshina do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Vitia (Kodi: 610067005) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vitia (“Iliri”, Te shkolla e mesme,Te ura,Te Kasabanka,Te Shtëpia e kulturës,Te pasqyrja dhe Te Kisha Katolike).

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e TS-it me nr.07.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.11.2017 në TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Manastiri i Deçanit (Kodi: 53057005) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manastiri i Deçanit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 03.11.2017 në TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Dalja 6 (Kodi: 53057006) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kaqorraj Beton.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 03.11.2017 në TS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni një pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshani, Klinqini, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit 10 kV (zgjerimi i rrugës).

4.

Më 03.11.2017 në TS 35/10kV Gurakoci do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Dobrusha(Kodi: 50052001) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berishë, Mavraj, Llugat e poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave të tensionit të lartë 10kV.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.11.2017 në TS 35/10 kV Dikanca  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Brodi (Kodi: 30037003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Brod dhe bizneset: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod dhe TS- Penda HC Dikance.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 02.11.2017 në NS 110/10 kV Vushtria  2   do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Novolani(73000005)   prej orës 11:00-11:30 dhe prej oëes 14:00-14:30

Pa energji do te mbesin vendbanimet: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparim i largpërçuesit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me 05.11.2017 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor(73000004) prej orës 11:00 deri ne orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja bëhet me qëllim të vendosjes të shtyllave 10 kV Taraxh (Stabilimenti Shpërndarës).

2.

Më 05.11.2017 në NS 110/10 kV Vushtria  2   do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Novolani(73000005)   prej orës 14:00 deri ne ora 16.30

Pa energji do të mbesin vendbanimet: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja bëhet me qëllim të vendosjes së shtyllave 10 kV Reznik (Stabilimenti Shpërndarës).

Shpërndaje