Vendet që do të mbesin pa rrymë

KEDS-i, të mërkurën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 14 dhe 15.09.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Kodra e trimave 10 (Kodi: 13000005030) prej orës prej orës 9:00 -11:00 si dhe13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nexhmi Llumni,Maria Shllaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve ne rrjetin e ri

2.

Më 14 dhe 15.09.2018  në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Kodra e trimave 11 (Kodi: 13000005031) prej orës prej orës 9:00 -11:00 si dhe13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. Kadri Zeka,Rr. 27 Nentori.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyqjen e konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.

Më  13.09.2018  në TS 220/35/10 kV Podujeve do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Dogana-Podujeve (Kodi: 1400001135) prej orës prej orës 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dogana

Arsyeja e ndërprerjes: Eliminimi i trafos ekzistuese.

4.

Më 14.09.2018 në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefci 1 dhe 2. Burica, Gllamniku dhe Llapashtica e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes:  Punime ne projekti LOT 19 Muqiqet Podujeve

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 16.09.2018 në TS 110/10 kV Prishtina 3 do te këtë ndërpritet:

Transformatori T-2 (Kodi: 120000) prej orës 07:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Arberia 2,Arberia 3, Arberia 7,Fidanishtja 1,Uliksi,Pompa Oti,F.E Tepiahve –Gjini, TS Shtylle Arberia,N.T Univerzal Pompa e Benzines,Fidanishtja 2,Titan Betoni,Akea,Rr.Ahmet,krasniiq, Rr Shefki Gashi,Prroni i njelmte,Petrol Company,Mini Max,Mentor Beqiri, “Makcar “ LL.C.,Reka Commerce,N.SH Vllezerit Berisha, Lagjeja Arberia ni pjes, Pandora , Banesat e novosellve, Lagjja Arbëria (një pjesë), Remonti, Rruga UQK-se (nje pjese), Jakove Xoxa, Meto Bajraktari , Luboteni(Rambuje), Prizreni, Parku, M.Muhaxhereve, Pompat (park), Blloku 3, Albi comerce, Buqaj, Furra Sheki, te Ariu, pompa e benzines, EBC, Konushevci, Objekti Ramiz Sadiku, Gjyqi, E.Duraku, Xhamia e Llapit, Kodra e trimave, Sh.Shendetit, Ministria e sherb.Publike, Qendra, Bankosi, Kuvendi, Bahollët dhe  Tophanja,Meto Bajraktari,Bicurri,Art konstruksion,”BH-Home” Shpk Mentor Pllana-Dardania, Qyteza Pejton, qendra (nje pjese), remonti, KFOR-i

Arsyeja e ndërprerjes:  Montimi i nderpreresve dhe sistemim i kthinave 10 [kV].

2.

Më 16.09.2018 në TS 110/10kV Prishtina 3  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Nr 15 Kroi i Bardhe (Kodi:12000009) prej orës  07:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin :Kroi i Bardhe, Qendra tregtare Posta, SU1/3, SU 1/6,SU 2/10,SU 4/2.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ndërprerësve dhe sistemim i kthinave 10 [kV].

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.09.2018 në TS 35/10kV Koliqi  do të ndërpritet:

LP 35/10kV Batllava (Kodi:140150) prej orës  10:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti,

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim trasesë.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.09.2018 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica .

Arsyeja e ndërprerjes: revizion -pastrim traseje

2.

Më 14.09.2018 në NS 110/35/10 KV Bibaj do të ndërpritet:

Dalja 10kV Fshatrat -Dardani (Kodi: 40000002) prej orës prej orës 09:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i L.P

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më 15.09.2018  dhe 16.09.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do te këtë ndërprerje totale prej orës  10:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak, Zatriç, Hidrosistemi i Radoniqit – Rahovec, Rr. Xhelal Hajda-Toni, rr UÇK-së, Rr. Avdullah Bugari, Rr. Gëzim Hamza-Piktori, Rr. Agom Çelaj, Rr. Hasan Prishtina, Rr. Dëshmorët e Pashtrikut, Rr. Mexhit Mustafa, Rr. Skënder Rexhepi, Rr. Eshrafedin Kastrati, Rr. Sadedin Hajda, Rr. Milaim Krasniqi, Rr. Xhafer e Samir Nurkasa, Rr. Gëzim Mullaabazi, Rr. Bujar Thaqi, Rr. Migjeni, Rr. Ali Sokoli, Rr. Bajram Veliu, Rr. Vëllezërit Haradinaj, Rr. Ilmi Morina, Rr. Kuvendi i Lezhës, Rr. Kuvendi i Manastirit, Rr. Bekim Isma, Rr. Mic Sokoli, Rr.Feim e Bedrush Gashi, Rr. Milaim Morina, Rr. Haxhi Zeka, Rr. Dëshmorët e Zatriqit, Rr. Musë Rahoveci, Rr. Dalip Behra, Rr. Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr. Ismail e Besim Gashi, Rr. Mark Sopjani. Rr. Sylejman Vokshi, , Rr. UÇK-së, Rr. Mizair Isma, Rr. Avdullah Bugari, Rr. Gëzim Hamza-Piktori, Rr. Vëllezrit Frashëri, Rr. Agom Çelaj, Rr. Hasan Prishtina, Rr. Bekim Sylka, Rr. Mexhit Mustafa, Rr. Shkelzen Krasniqi, Rr. 28 Nëntori, Rr. Sylejman Vokshi, Rr. Bujar Thaqi, Rr. Ali Sokoli, Rr. Sheh Hilmi Maliqi, Rr. Bajram Veliu, Rr. Vëllezrit Frashëri, Rr. Kuvendi i Manastirit, Rr. Rifat Dina, Rr. Sabit Shabandula, Rr. Fitim e Enver Duraku, Rr. Ramiz e Xhevdet Krasniqi, Rr. Agim Kelmendi, Rr. Selim Berisha, Rr. Bekim Isma, Rr. Sakip Bellaga, Rr. Viktimat e Korrikut, Rr. Prof.Hamdi Berisha,Rr. Jeton e Besim Kabashi, Rr. Dëshmorët e Zatriqit, Rr. Musë Rahoveci, Rr.Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr. Ismail e Besim Gashi, Rr. Fahredin Hoxha, Rr. Tafil Zyberi, Rr.Mark Sopjani, Rr.Viljam Voker, Rr.Shkelzen Zllanoga, Rr.Bedri Berisha, Rr.Jahë Hoti, Rr Hamdi Berisha, Rr.Luftëtari. Rr.Sylejamn Vokshi, , Rr. Avdullah Bugari, Rr. Gëzim Hamza-Piktori, Rr. Bekim Sylka, Rr. Dëshmorët e Pashtrikut, Rr. Mexhit Mustafa, Rr. Mustafë Ibishi, , rr. Xhevat Kasapi, rr. Sylejmon Vokshi, Rr. Skënder Rexhepi, Rr. Sadedin Hajda, Rr. Milaim Krasniqi, rr. Shotë Galica, Rr. Xhafer e Samir Nurkasa, Rr. Bujar Thaqi, Rr.Sheh Hilmi Maliqi, Rr. Vëllezërit Haradinaj, Rr. Afrim Bajraktari, Rr. Kullat Binjake, Rr. Halit Thaqi, Rr. Viktimat e Marsit, Rr. Bekim Isma,Rr. Isuf Berisha, Rr.M.Krasniqi. PLASTIKA- AV ” SH.P.K. CONDOR  SH.P.K., ” KOSOVA-PACK ” SH.P.K., MULLIRI NPT”VETONI”,ODS-METAL, ” GENDER ” SH.P.K., N.T.SH,,PISTA”, Rr.Xhelal Hajda-Toni, Rr.Shkelzen Krasniqi, Rr. Xhevat e Alajdin Elshani. fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë. OSA, STONECASTLE VINEYARDS & WINERY L.L.C . 19 konsumatorë komercial – Rr. Xhelal Hajda-Toni, Rr. UÇK-së, Rr. Mizair Isma, Rr. Avdullah Bugari, Rr. Vëllezrit Frashëri, Rr. Hasan Prishtina,  Rr. Haxhi Zeka,  Rr. Tafil Zyberi, Rr. Edit Durham, fshati Zatriq.

Arsyeja e ndërprerjes:  Punime nga Kostt-i.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.09.2018 në TS 35/10 kV Xërxa do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion I LP + Pastrim Trase

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.09.2018 në TS 35/10 kV Lladovë do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Pasjan (Kodi: 61066013) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pasjani

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim I L.P, dhe Pastrim I Trases.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 13.09.2018 në TS 110/35 kV Vushtrria 1  do të ndërpritet:

TS 35/10 kV Mitrovica e Vjeter  (Pa kod) prej orës 10:00 deri në ora 10:05

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten Konsumatoret qe furnizohen nga TS 35/10 kV Mitrovica e Vjeter : Lagjeja Fidanishte ,Qyteti, Lagja Bajr, Frashëri , Qendra e Qytetit . Rr Mujë Hasani,Rr Berdi Hasanaj,Rr Musa Hoti,Rr Muj Krasniqi,Rr Shaban Polluzha,Rr Rifat Vidishiqi,Rr Jakup Ceraja,Rr Parisi,Rr Sabedin Prekazi,Rr Remzi Durmishi,Rr Eset Ymeri,Rr Maxhistrala Adriatiku , Romet 1, 2, 3, Qerdhja, Remo Com, Bashkimi, Lin Project .

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga Kosti ne TS 110/35 kV Vushtria 1

2.

Më 14.09.2018 në TS 110/35 kV Vushtrria 1  do të ndërpritet:

TS 35/10 kV Mitrovica e Vjeter  (Pa kod) prej orës 15:55 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten Konsumatoret qe furnizohen nga TS 35/10 kV Mitrovica e Vjeter : Lagjeja Fidanishte ,Qyteti, Lagja Bajr, Frashëri , Qendra e Qytetit . Rr Mujë Hasani,Rr Berdi Hasanaj,Rr Musa Hoti,Rr Muj Krasniqi,Rr Shaban Polluzha,Rr Rifat Vidishiqi,Rr Jakup Ceraja,Rr Parisi,Rr Sabedin Prekazi,Rr Remzi Durmishi,Rr Eset Ymeri,Rr Maxhistrala Adriatiku , Romet 1, 2, 3, Qerdhja, Remo Com, Bashkimi, Lin Project .

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga Kosti ne TS 110/35 kV Vushtria 1

Më 15.09.2018 në TS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës 12/1600 te pika kyçëse sipas  PEE me nr. 3022 të datës 03.04.2018

Mirëmbajte të planifikuar

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më  14.09.2018 në NS 110/10 kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevëe Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime per projektin “Zgjerimi dhe Perforcimi I Rrjetit 2017“, LOT 12 Pejë -Gjakova per arsye te pastrimit te terenit nga shtyllat e vjetra

2.

Më14.09.2018 në TS 35/10kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Jagoda (Kodi: 52056005) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Fshati Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava, Tersteniku .

Arsyeja e ndërprerjes: Punime per projektin “Zgjerimi dhe Perforcimi I Rrjetit 2017“, LOT 12 Pejë -Gjakova per arsye te pastrimit te terenit nga shtyllat e vjetra

3

Më14.09.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi I Rrjetit 2017“,

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.09.2018 në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: ndrim shtylles dhe pastrim trase.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.09.2018 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036002) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.

Arsyeja e ndërprerjes:  Pastrim trase.

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*