Urime Arba, urime Adnan

Shkruan: Astrit Gashi

Te dashur bashkatdhetar duke pare se jane numruar 70 % te votave personale duke tashme mund te konfirmojme zyrtarisht se Arba Kokalari eshte deputete e parlametit europian. Arba realizoj nje rezultat fantastik ne Stokholm ku doli e dyta. Ajo mori vota dhe ne pjeset jugore te Suedine nga komuniteti shqiptar te cilat i forcuan poziten e saj brenda listes.
Ndersa deputeti i parlametit suedez Adnan Dibrani realizoi nje rezultat fantastik ne regjionin e tij ku bindshem mposhti dhe bartsen e listes se partise Socialdemokrate. Vlen te veqohet regjioni i Skånes me numer te madh te shqiptareve kesaj radhe votuan shqip. Adnan Dibrani seniori i politikes suedeze po tregon se ka pushtuar jugun e Suedise. Ndersa pragu per te kaluar ne parlametin europian per Adnan Dibranin ishte i paardhitshem prej 53 mije vota qe korspondonin me 5% te partise!
Ligji suedez i zgjedhjeve tregon se kandidati me numer rendor me te ulet i duhet te kete 5% te votave te partise qe per partite e medha , Socialdemokrat dhe Moderate nuk mund te arrijne asnje kandidat tjeter perveq bartsve te listes. Ora 16 :00 keni perfunduar punen ky eshte nje lajm i mire per ju shqiptar qe kesaj radhe nderuat, Suedine, kandidatet fantastik dhe vete kombin tuaj. FALMINDERIT SHQIPTAR!
( Obs, urime nga instutucione dhe lider politk mund ti dergoni nga neser kur komisioni shpall rezultatin zyrtar!)

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*