Tjetër nivel me Art Motion , paguaj 24.9 euro merr SAMSUNG TV SMART FALAS (FOTO/VIDEO)

Artmotion ka filluar të shtrihet në mbarë vendin në mënyrë të jashtëzakonshme, e në mënyrë artistike.

Kështu, kompania e cila njihet për internetin më të shpejtë dhe programin më unik televiziv e sjellë bashkë me këto edhe televizorin në shtëpinë tuaj.

Se me Artmotion shtëpia juaj bëhet me ngjyra të gjalla që jetojnë falë internetit më të shpejtë e kanalet më të mira televizive e tregon edhe televizori i cili ofrohet FALAS.

Bëhet fjalë për televizorin e fjalës së fundit, Samsung Smart TV, për të cilin përshkrime të mëdha nuk ka nevojë, pasi që ekrani super i hollë i tij dhe kualiteti fantastik i fotografisë ju rrëmbejnë qysh në momentet e para.

Dhe, ky televizor bëhet i juaji FALAS, pasi me një kontratë të zakonshme ku paguani internetin dhe televizorin, Artmotion sjellë edhe televizorin në shtëpitë tuaja.

Artmotion i sjell yjet e filmit, sportit, politikës dhe të sferave tjera me dy pako:

Star

160+ kanale televizive

Deri në 30 Mbps shpejtësi të internetit

Kanalet sportive

Smart TV 43 inch nga Samsungu

Kontrata 36 muaj

24,90 euro / muaj

Superstar

180+ kanale televizive

Deri në 35 Mbps internet

Kanalet sportive

Smart TV 49 inch

Kontrata 36 muaj

29,90 euro në muaj

Forma e pagesës mund të bëhet edhe me anë të bankës me 0% interes.

Çka me kqyrë në Artmotion?

Vetëm kanalet më të mira, vetëm spektaklet më të mira dhe ngjarjet më të mëdha.

Artmotion për herë të parë solli në vendin tonë edhe serialin e famshëm “Keeping up with the Kardashians”, kurse së shpejti në kanalin Episode transmetohet edhe premiera e një prej serialeve më të shikuara turke.

Filmat më të mirë vijnë në kanalet Artkino, ku së fundmi u transmetuan edhe disa prej filmave që performuan shkëlqyeshëm në box office, si “The Girl on the Train” dhe “Lucy”.

Eksploroni pjesët më të bukura të botës në kanalet ArtDoku me dokumentarët më të mirë të kohës.

Ndërkaq, ngjarjet më të mëdha sportive po ashtu janë pjesë e paketës, ku shumë shpejt do t’i shtohen edhe gara tjera të mëdha.

Interneti fooort i shpejtë!

Arma e fortë e Artmotion, është pika e dobët e tjerëve – interneti. Pikërisht interneti i Artmotion ka traditën e cilësisë së lartë në shpejtësi, duke qenë tashmë kjo një pjesë e njohur për të gjithë publikun.

Kontakti me Artmotion?

Qendra e thirrjeve:

Tel: 0800206003833860605038338606051

e-mail: kujdesi@artmotion.net

 

Shpërndaje