Thaçi për zgjedhjet: Kosova dëshmoi pjekuri të lartë politike

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka uruar qytetarët e Kosovës për zgjedhjet që ai i ka quajtur shembullore.

Sipas tij Kosova dëshmoi edhe njëherë pjekuri të lartë politike dhe demokratike.

Shpërndaje