A do të vazhdojnë të jenë të emëruarit politikë të paprekshëm nga Qeveria aktuale?

Të emëruarit politikë në borde dhe ndërmarrje të ndryshme vazhdimisht kanë qenë njerëz të afërt me partitë në pushtet, raporton PaRrotlla.net

Njëri nga ta është edhe anëtari i ndërmarrjes se ‘Ibër Lepencit’, Januz Kabashi. Për këtë të fundit raportohet se nuk po i raporton bordit të ndërmarrjes dhe nuk po tregohet bashkëpunues ashtu siç e kërkon ligji.

Mbetet të shihet nëse qeveria e re do të ketë qasje ndryshe karshi emërimeve nëpër borde e ndërmarrje të ndryshme të vendit.

Shpërndaje