Tag: ANP “Adem Jashari”

Top 10 Aeroportet e rajonit: “Adem Jashari” super i suksesshëm, ja kush është në vendin e parë

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” vitin e kaluar ka arritur sukses të jashtëzakonshëm sa i përket numrit të udhëtarëve në rajon. Edhe pse kosovarët mbesin të izoluar për shkak të mungesës së liberalizimit të vizave, 1.89 milionë udhëtarë kanë kaluar nëpërmjet aeroportit tonë të vetëm.   Sipas renditjes e […]

Shpërndaje

Zëvendësministri Shkodra vizitoi Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Abduselam Shkodra, i shoqëruar nga z. Naim Muja, udhëheqës i Sekretariatit të Strategjive të MPB-së, znj. Drita Pereziq, këshilltare e lartë në Programin Ndërkombëtar të Asistencës në Trajnim për Hetimet Penale (ICITAP) dhe Anila Kadiu, koordinatore nacionale nga ICITAP,  kanë vizituar Aeroportin Ndërkombëtar të […]

Shpërndaje

ANP “Adem Jashari” zgjidhet stacioni me performancën më të mirë nga Easyjet për të nëntën herë

Limak/Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” gjatë vitit 2017 ka shënuar numrin më të madh të udhëtarëve të procesuar ndonjëherë në historinë e tij. Me këtë rast janë pranuar disa çmime nga kompani ajrore dhe organizata ndërkombëtare për performancë si dhe për kontributin e dhënë në projekte korporative të përgjegjshme […]

Shpërndaje