Suksesi i rradhës në Departamentin e Kardiokirurgjisë në Spitalin Amerikan (VIDEO)

Pacientja Nurije Hajrullahu, 39 vjeçare, është pacientja e rradhës e cila gjen shërim në repartin e zemrës në Spitalin Amerikan.
Pacientja në muajin Nëntor 2017 pas një infarkti akut ishte shtruar me urgjencë në repartin e zemrës në QKUK. Pas koronarografisë pacientes në fillim i rekomandohet operacion në zemër, Bypass. Pas 10 ditë qëndrimi në spital pacientja del pa u operuar dhe mjekët i rekomandojnë trajtim medikamentoz. Pas disa ditësh me dhimbje të vazhdueshme në gjoks dhe në pamundësi për të ecur për shkak të lodhjes dhe freymëzënies, pacientja vjen në Spitalin Amerikan ku edhe kryen operacionin Bypass.
Pas 3 ditësh qëndrimi në reanimacion, Nurija tashmë ndjehet mirë dhe nesër del nga spitali për tju bashkuar gjirit familjar.Spitali Amerikan, përqafoje jetën.

Kardiokirurgjia

Suksesi i rradhës në Departamentin e Kardiokirurgjisë në Spitalin Amerikan.Pacientja Nurije Hajrullahu, 39 vjeçare, është pacientja e rradhës e cila gjen shërim në repartin e zemrës në Spitalin Amerikan. Pacientja në muajin Nëntor 2017 pas një infarkti akut ishte shtruar me urgjencë në repartin e zemrës në QKUK. Pas koronarografisë pacientes në fillim i rekomandohet operacion në zemër, Bypass. Pas 10 ditë qëndrimi në spital pacientja del pa u operuar dhe mjekët i rekomandojnë trajtim medikamentoz. Pas disa ditësh me dhimbje të vazhdueshme në gjoks dhe në pamundësi për të ecur për shkak të lodhjes dhe freymëzënies, pacientja vjen në Spitalin Amerikan ku edhe kryen operacionin Bypass.Pas 3 ditësh qëndrimi në reanimacion, Nurija tashmë ndjehet mirë dhe nesër del nga spitali për tju bashkuar gjirit familjar.Spitali Amerikan, përqafoje jetën.

Posted by Spitali Amerikan – American Hospital Kosova on Thursday, February 22, 2018

Shpërndaje