Spitali amerikan nis bashkëpunimin me spitalin grek Genesis Athens

“Bashkëpunimi në fushën e trajtimit të infertiliteit”

Spitali Amerikan në Kosovë ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi në fushën e infertilitetit me spitalin grek Genesis Athens, e cila do të ndihmojë në përfitimin e eksperiencave të reja dhe trajtim për pacientët me teknikat më të reja.

Shpërndaje