Shtëpia cilindrike e gjitha në xham në mes të pyllit të dendur

Me siguri këtë ka menduar dhe arkitekti nga Kazakistani i cili ka projektuar një shtëpi e gjitha nëxham përreth një peme dhe ne mes të një pylli të dendur.

Shtëpia e dezinjuar në vitin 2013 fatkeqsisht u shkatërrua kur investitorët u tërhoqën.

“Pemë në shtëpi”, quhej projekti i tij që mbase një ditë do të bëhet realitet. 

“Rreth 3 vite më parë unë krijova projektin e një shtëpie shumë afër me natyrën. Unë e respektoj natyrën, ajo na ushqen por ne e shkatërrojmë atë,” ka thënë ai.

Shpërndaje

Comments are closed.