SHBA/ Sistemi më i shtrenjtë i armëve, gati për luftë

Servisi Ajëror tha ditën e sotme se sistemi i armëve është i zhvilluar mjaftueshëm si dhe ka kaluar çdo lloj testi për të fluturuar në misione luftimi.

“Jam shumë krenar të njoftoj se këto armë të reja dhe të fuqishme kanë kaluar çdo lloj pritshmërie”, tha komandanti i Komandës Ajërore Amerikane.

Shpërndaje