Seriali turk “Hekimoglu” së shpejti në Klan Kosova

“Hekimoglu” seriali me regji të David Shore, së shpejti vjen në Klan Kosova.

Ky serial është i zhanreve komedi, dramë dhe mister, i cili e trajton temën e Ates Hekimoglu, një mjek i suksesshëm në të 40-at e tij.

Ai po punon si Specialist i Sëmundjeve Infektive dhe Nefrologjisë në spitalin ku është përgjegjës shoku i tij Ipek. Karakteristika më e njohur e Ates Hekimoglu është se ai kryen kërkime duke u përqëndruar në sëmundje pa krijuar marrëdhënie me një me pacientët.

Çdo rast i ri kompleks është provokues dhe emocionues, si një enigmë që pret nga ai të zgjidhet.

Teksa Ates Hekimoglu e rrit reputacionin e tij dita ditës me diagnozat dhe trajtimet e tij, paaftësia e tij për të vazhduar me paraqitjen e spitalit shpesh e lë administratorin e spitalit Ipek në një situatë të vështirë.
Ipek është një nga dy personat që e kupton dhe mund të tolerojë karakterin e ashpër të Hekimoglu.

Tjetri është Orhan, Specialisti i Onkologjisë i mikut të Hekimoglut nga shkolla e mesme dhe universiteti. Hekimollu shqyrton sëmundjet si detektiv dhe kryen këto studime së bashku me një ekip prej 3 mjekësh specialistë. Këta 3 mjekë specialistë të zgjedhur nga Ates Hekimoglu po bëjnë përpjekje për ta kënaqur atë.

Në rolet kryesore luajnë Timuçin Esen, Okan Yalabik dhe Ebru Özkan.

Shpërndaje

Comments are closed.