Se a do të lirohen Thaçi e të tjerët me kusht për t’u mbrojtur në liri kjo varet shumë nga disa faktorë

Shkruan: Haki Imeri

Se a do te lirohen Thaçi e te tjeret me kusht per tu mbrojtur ne liri kjo varet shume nga disa faktor; mediat , grupet parapolitike qe jane kamufluar si parti, grupet paramilitare qe proklamohen si “çlirimtar”, bejne propagande orkestrojne , shantazhojne, individet ,shoqerine qe mbeshtet ligjin , respektivisht drejtesine dhe Gjykaten Speciale…

Drejtesia e verteta nuk luftohet me mujshmeri fisnore e nentokesore .Eshte e domosdeshme te kuptohet se proceset ne te cilat ndhodhemi jane shume te rendeshsishme, nuk ndryshohet rrjedha e tyre nga aktere qe nentoken e kane instrument mbijetese politike..

Nese, Thaci do te duhej te lirohet me kusht qe te mbrohet ne liri do te duhej te lirohej per te vetmin fakt qe ka kontribuar pa rezerve , dhene maksimumin per votimin dhe themelimin e kesaj Gjykate kosovare te amerikanizuar…Besojme fuqishem ne vendimet e Gjykates Speciale pa marre parasysh çfare do te jene ato.

Shpërndaje