Risi në KFC

KFC do të sjellë produkt të ri në gamën e produkteve të saja në javët në vijim.

Detaje tjera rreth produktit të ri ende nuk janë zbuluar, përveç asaj se ky produkt do të marrë pjesë në sektorin e sandviqëve dhe burgerëve në menynë e KFC-së, do të jetë super i lirë dhe i kapshëm për të gjithë.

#KFC #KOSOVA #GISHTATMILEPI

Shpërndaje

One Comment

  1. Pingback: viagra pills

Leave a Comment

Your email address will not be published.