Rihanna flet për martesën dhe fëmijët (FOTO)

Rihanna është në kopertinën e revistës “Interview”.

Ja për çka foli këngëtarja 31 vjeçare:

Mbi personin me të cilin është në lidhje: “Kërkojeni në Google”. (Emri i tij është Hassan Jameel).

Në qoftë se ajo është e dashuruar: “Natyrisht që jam”.

Në qoftë se ajo dëshiron të martohet: “Vetëm Zoti e di këtë. Ne planifikojmë dhe Perëndia qesh, apo jo?”.

Në qoftë se ajo dëshiron të jetë një nënë: “Më shumë se çdo gjë në jetë”.

Në albumin e saj të ardhshëm: “Jam duke punuar. Jam shumë e lumtur që ka shumë materiale deri tani por nuk do ta nxjerr atë derisa ta përfundoj. Nuk ka kuptim të nxitoj. Edhe nëse nuk kam kohë për të xhiruar ndonjë video, do ta publikoj albumin”.

 

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*