Rezultatet nga sondazhi i portalit Pa Rrotlla “Kë përkrahni”?

Mediet përdorin strategji të shumta për ta nxjerrë në pah orientimin politik të popullit.

Këtë, redaksia jonë e ka praktikuar sidomos në rastet kur figurat politike kanë qenë rivalë politik dhe sondazhi ka dhënë pasqyrën virtuale të qasjes që ka një pjesë e atyre që posedojnë rrjete sociale.

Dëshmi nga sondazhi:

Kë përkrahni? Thaçin, i cili dëshiron të formojë një qeveri të re, apo Kurtin, i cili propozon zgjedhje…

 

 

Shpërndaje

Comments are closed.