Reperi i njohur thotë se i mungojnë koncertet

Reperi Gashi ka treguar se janë duke i munguar koncertet.

Me një video të publikuar në Instagram, ai ka shkruar se i mungojn performancat në kohën kur lejoheshin tubimet me njerëz.

Gashi, në Instagram ka postuar videon teksa shkruan se ka qenë hera e fundit që ka performuar në New York City para publikut dhe në të njëjtën kohë shton se janë duke i munguar.

Shpërndaje