Radiologjia në Spitalin Amerikan një nga departamentet kyçe

Radiologjia në Spitalin Amerikan është një nga departamentet kyçe të spitalit tonë që i vjen në ndihmë edhe departamenteve të tjera. Me një gamë të gjerë shërbimesh imazherike dhe më moderne në Kosovë, me teknologjinë e fundit për Rezonancë Magnetike, CT Skaner, Densiometri, Rentgen dhe Mamografi dhe me një staf profesional e bëjnë Deartamentin e Radiologjisë së Spitalit Amerikan të jetë dukshëm më i avancuari në vend.

Spitali Amerikan, përqafoje jetën!

 

 

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.