Pse u arrestua Milaim Zeka?

Shkruan: Reshat Sahitaj

Sepse nuk kishte qenë bashkëpunëtor i UDB-së.
PSE NUK REAGON SHOQATA E TË BURGOSURVE POLIKË ?
Eshtë për t’u habitur më heshjen e kësaj shoqate ndaj arrestimit arbitrar të Milaim Zekës.
Po mbushen gati 20 vite në liri e asnjë I burogusr politikë nuk mori guxim të denonconte asnjë gjyqtar, asnjê hetues e asnjë gardien të burgut për denimet drakoniane që ua shqiptuan shqiptarëve që kërkonin KOSOVEN REPUBLIKË, për hetimet qê zyrtarët e UDB-së ua insekuan shqiptarëve, për rrahjet brutale nga gardinet e burgut… PSE KJO HESTHJE E SHOQATËS SE TË BURGOSURVE POLITIKË ????
Mosreagimi I tyre është shenjë e keqe , sepse opinion ynë do të mendojë se këta u denuan por u thyen dhe u bënë bashkëpunëtorë të UDB-së.
Gjatë një takimi që kisha më një zyrtar të lartë në selinë e NATO-s në Belgjikë, ai më pyeti: “Si është e mundur që qeveria juaj t’i nominojë prokuroret dhe gjyqtarët që dikur i denuan shqiptarët me denime më të rënda?! Pastaj shtoi:”Turp për qeverinë dhe kuvendin tuaj që kurrë nuk më ftoi zyrtarisht në Kosovë!
Milaim Zeka është viktimë e sistemit! Serbia po i hakmirrët permes shqiptarëve pasi që ata nuk arritën ta shtinin në duarë.Të arrestohesh nga shteti per te cilin ke luftuar dekada të tëra, është TURP PËR SHTETIN !

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*