Pezullohet nga detyra Ilir Morina (VENDIM)

Ilir Morina i emëruar në pozitën Drejtor Ekzekutiv në Agjensinë për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës, është pezulluar nga pozita deri në marrjen e një vendimi tjetër.

Sipas vendimit Morina ka dështuar të përmbush përgjegjesin e tij, në sigurimin e zbatimit të rekomandimeve nga raportet e auditimit,ka ushtruar presion të vazhdueshëm ndaj zyrtarëvë të MEA, gjatë ushtrimit të detyrave zyrtare, si dhe ka treguar neglizhencë gjatë bashkëpunimit me menaxhmentin e MEA.

Në vendim thuhet se Morina është pezulluar nga puna me pagesë ( 50 për qind të pagës)

Vendimi i plotë:

Shpërndaje

Comments are closed.