Pesë arsye pse nuk duhet të nguteni për lidhje

Një zemër e thyer definitivisht nuk është emocioni më pozitiv në botë, dhe nganjëherë duket sikur dashuria e re do ta shërojë të gjithë dhimbjen menjëherë dhe përgjithmonë.

Nganjëherë mund ta kërkoni dashurinë e tjetrit apo tjetrës pasi që ju mungon dashuria për veten por ky nuk është hap i duhur.

Ashtu siç nuk është e udhës që të futeni në lidhje vetëm pse ndjeheni jokomod si beqar.

Një artikull në Bright Side liston pesë arsye pse ju duhet të mos nguteni që të futeni në një lidhje:

5.Vetmia

4.Deficiti i dashurisë për veten

3.Jokomoditeti

2.Dashuritë e kaluara

1.Presioni social

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Lexoni po ashtu:  Dëshironi më pak stres në punë? Shkoni me biçikletë në zyrë