Përzgjedhja e fituesve nga loja shpërblyese e KFC-së me datë 6 Shtator, 2017 (FOTO)

Gjatë sezonës së verës, franshiza KFC në Kosovë kishte aktive lojën e saj “Holiday Offer” e cila si shpërblim ndan pushime verore për 4 persona në resortin luksoz me 5 yje në Turqi. Loja shpërblyese përfundon me datë 31 Gusht 2017 dhe si pjesë e përzgjedhjes së fituesve dhe ndarjes së shpërblimeve KFC do ta organizojë një event pranë restorantit KFC në Bresje, Fushë Kosovë me datën 06.09.2017 në ora 19:00.

Në event do të jenë të ftuar pjesëmarrësit e lojës shpërblyese si dhe i gjithë eventi do të transmetohet Live në faqet zyrtare të KFC Kosova në Facebook dhe Instagram.

Ndiqni linqet më poshtë për faqet e KFC Kosova ku eventi do të shfaqet live që ta kuptoni se a jeni ju një ndër fituesit fatlum.

KFC Kosova Facebook: https://www.facebook.com/kfckosova/

KFC Kosova Instagram: https://www.instagram.com/kfckosova/

Info @: www.kfc-ks.com

 

KFC Kosova

Restorant

Pristina

Shpërndaje

Comments are closed.