Përfundoi shkolla verore për nxënësit nga diaspora

Organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, pas pesë ditëve me plot aktivitete, përfundoi me sukses shkolla verore 2019.

Shkolla verore u mbajt në Rugovë dhe morën pjesë 37 nxënës dhe mësues nga diaspora dhe Kosova.

Me aktivitete të shumta që kishin për qëllim zhvillimin e personalitetit dhe shkathtësive të nxënësve, zhvillimin e mendimit kritik e kreativ, socializimin dhe krijimin e shoqërive të reja e shumë aktivitete të tjera atraktive e sportive, nxënësit sfiduan njëri-tjetrin duke e bërë kështu shkollën verore njërën nga përjetimet më të mira të kësaj vere.

Krahas tyre, ata vizituan bukuritë natyrore, si Grykën e Rugovës e Valbonën, ku u njohën me gjeografinë dhe relievin e këtyre anëve.

Ruajtja e identitetit kombëtar, gjuhësor dhe kulturor, shkëmbimi i përvojave dhe kulturave të ndryshme, socializimi dhe krijimi i lidhjeve të reja shoqërore ishin disa nga qëllimet që u arritën falë angazhimit të të gjithë atyre që kontribuuan për realizimin e kësaj shkolle.

Shpërndaje

44 Comments

 1. Pingback: viagra generic name

 2. Pingback: best otc ed pills

 3. Pingback: mens erection pills

 4. Pingback: ed medications

 5. Pingback: buy cialis

 6. Pingback: canadian online pharmacy

 7. Pingback: canada pharmacy

 8. Pingback: canada pharmacy

 9. Pingback: Viagra or cialis

 10. Pingback: cialis online

 11. Pingback: order levitra

 12. Pingback: levitra price

 13. Pingback: buy levitra

 14. Pingback: casino

 15. Pingback: real money online casinos usa

 16. Pingback: cheap viagra

 17. Pingback: real casinos online no deposit

 18. Pingback: best slots to play online

 19. Pingback: cialis reviews

 20. Pingback: personal loan

 21. Pingback: payday loans

 22. Pingback: personal loans

 23. Pingback: viagra cost

 24. Pingback: doubleu casino online casino

 25. Pingback: best real money online casinos

 26. Pingback: generic cialis

 27. Pingback: juegos de casino por dinero real

 28. Pingback: lorenzovaw

 29. Pingback: casinos

 30. Pingback: buy cialis

 31. Pingback: new cialis

 32. Pingback: cialis 5 mg

 33. Pingback: new cialis

 34. Pingback: casino games win real money

 35. Pingback: casino online

 36. Pingback: real money online casino

 37. Pingback: slots online

 38. Pingback: viagra generic name

 39. Pingback: viagra discount

 40. Pingback: viagra generic

 41. Pingback: tadalafil 10 mg

 42. Pingback: purchasing cialis online

 43. Pingback: free slots online

 44. Pingback: online slots

Leave a Comment

Your email address will not be published.