Ofertë fantastike në KFC, aty ku bashkohen të gjithë në kohën e ushqimit (FOTO+VIDEO)

Nuk ka dyshim se koha e ushqimit është pjesa më e rëndësishme e ditës, shpeshhere jemi të kufizuar nga ajo se çfarë mund te marrim për të ngrënë në një ditë specifike. Kemi fatin që vendi jonë po zhvillohet dita-ditës dhe ka aftesinë dhe tregun të jetë pjesë e brendeve botërore të cilat ofrojnë mundësi të shumta në fushën e industrisë së ushqimit.

Një nga këto brende është franshiza KFC e cila tash 1 vjet vepron edhe në Kosovë. Në KFC mund të gjeni shumëllojshmëri te zgjedhjeve ushqimore, por çfarë i veçon restaurantet KFC nga tjerët është aftësia që t’i bashkojë grupet e ndryshme së bashku në kohën e ushqimit. Një ndër kategoritë më të famshme të KFC’së janë “Buckets” me të cilën klientët kanë mundësinë të ushqehen në grupe prej 2 ose 4 personave në një menu ku kursejnë para dhe socializohen me të dashurit e tyre në kohën e ushqimit.

KFC momentalisht ka ofertë aktive ku çdo klient që merr “Bucket Meal” për 2 persona merr falas:

 2 Kafe ose

 2 Akullore ose

 2 x 2 hot wings.

 

Si dhe çdo klient që merr “Bucket Meal” për 4 persona merr falas:

 4 Kafe ose

 4 Akullore

 4 x 2 hot wings.

 

#kfc #kosova #gishtatmilepi

 

Shpërndaje

59 Comments

 1. Pingback: viagra from canada

 2. Pingback: new ed pills

 3. Pingback: mens erection pills

 4. Pingback: cheapest ed pills online

 5. Pingback: buy cialis online

 6. Pingback: online pharmacy

 7. Pingback: generic cialis online

 8. Pingback: levitra online pharmacy

 9. Pingback: vardenafil 20mg

 10. Pingback: vardenafil price

 11. Pingback: doubleu casino online casino

 12. Pingback: san manuel casino online

 13. Pingback: tadalafil 10 mg

 14. Pingback: loan online

 15. Pingback: cash loan

 16. Pingback: personal loans

 17. Pingback: viagra for sale

 18. Pingback: 5 mg cialis

 19. Pingback: cialis internet

 20. Pingback: cialis 5 mg

 21. Pingback: cialis internet

 22. Pingback: cialis 5 mg

 23. Pingback: sildenafil 20 mg

 24. Pingback: play casino

 25. Pingback: casinos

 26. Pingback: casinos online

 27. Pingback: generic name for viagra

 28. Pingback: viagra pill

 29. Pingback: viagra prices

 30. Pingback: cialis tadalafil

 31. Pingback: buy viagra online canada

 32. Pingback: cialis prescription online

 33. Pingback: purchase generic viagra online

 34. Pingback: buying generic viagra online

 35. Pingback: tadalafil citrate

 36. Pingback: generic viagra without subscription walmart

 37. Pingback: buying online viagra

 38. Pingback: buy viagra pills

 39. Pingback: buy generic cialis online

 40. Pingback: casino slot

 41. Pingback: buy viagra alternative

 42. Pingback: casino gambling

 43. Pingback: droga5.net

 44. Pingback: where to buy viagra safely online

 45. Pingback: can you buy cialis without prescription

 46. Pingback: viagra generic

 47. Pingback: cheap viagra

 48. Pingback: generic viagra names

 49. Pingback: buy viagra

 50. Pingback: cialis generic

 51. Pingback: viagra buy

 52. Pingback: order viagra online

 53. Pingback: cialis

 54. Pingback: cialis purchase

 55. Pingback: generic cialis any good

 56. Pingback: generic viagra without perception

 57. Pingback: levitra vs viagra

 58. Pingback: cialis one a day

 59. Pingback: cialis daily reviews