Nga tani pensionistët të gjitha shërbimet do t’i kryejnë në këtë objekt në Prishtinë

Administrata Pensionale e Kosovës, Zyra Regjionale e Pensioneve – Prishtinë, si njësi administrative në kuadër të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, njofton të gjithë pensionistët se duke filluar nga dita e hënë, 12 Shkurt 2018, Zyra  e Regjionale e Pensioneve – Prishtinë do të zhvendoset në objektin e ish-bankës së Lubjanës (ish-OSBE) në rrugën Fehmi Agani në Prishtinë.

“Të gjitha shërbimet të cilat deri më tani janë kryer nga Zyra Regjionale e Pensioneve-  Prishtinë në objektin qendror të MPMS-së në rrugën “UÇK” nga tani e tutje do të ofrohen në objektin e ish-bankës së Lubjanës (ish-OSBE).

Për çdo informacion kontaktoni në numrin e telefonit: 038 213 268” thuhet në njoftim. /Parrotlla.net/

Administrata Pensionale e Kosovës- Prishtinë

Shpërndaje