Ndërprerje të rrymës, KEDS rinovon rrjetin

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërpritet:

Dalja 10kV Llapushniku (kodi: 16023003) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00.

Vendet: Llapushniku, Orllati, Negroci, Vuqaku, Xhurgjica, Shkolla Llapushnikut, Kleqka e Re.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Pejë

1.

Në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet:Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogana, Jabllanica e Madhe dhe HEC-Radavci.

Arsyeja: Pastrim i rrjetit, ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve dhe përforcimi i rrjetit.

Vërjetje: Ka BRRE HEC-Radavci.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV(20kV) Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishtë, Begaj.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kV në shtyllën e re, tërheqja e perçuesëve të lakuara.

2.

Në NS 110/10kV(20kV) Skenderaj do të nderpritet:

Dalja 10kV Likovci (kodi: 740000010) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzhë, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Punimi i shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesëve, kontrollimi i TS-ve për vaj, etj.

Ferizaj

1.

Në NS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërpritet:

Dalja 6kV Glloboqicë-Degëzimi i Krevenikut (kodi: 42000002) prej orës 10:00 – 14:00.

Kodet: 42000002020, 42000002018, 42000002041, 42000002019, 42000002017, 42000002016,42000002014,42000002040,42000002015, 42000002013,

Vendet: Kreveniku, lagjja e Re, Hani i Elezit, fabrika e Suxhukut, lagjja Meliqët, lagjja e Kollomoqit, Seçishtë, Gurthyesit Seçishtë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesëve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosja e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

2.

Në NS 35/10kV Shtime do të ndërpriten:

nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 15:45 -16:00.

NS 10/0.4kV GURI COMPANY SH.P.K. Asllan Bilalli (Kodi: 41046004127)

NS 10/0.4kV Ranca(Kodi: 41046004052)

NS 10/0.4kV Gurthyesi – Asllani (Kodi: 41046004051)

NS 10/0.4kV Topilla I (Kodi: 41046004053)

NS 10/0.4kV Topilla II (Kodi: 41046004054)

NS 10/0.4kV Topilla III (Kodi: 41046004055)

NS 10/0.4kV Reshanët Grejçevc (Kodi: 41046004093)

NS 10/0.4kV Guri Asllan Bilalli (Kodi: 41046004110)

Vendet:Topilla, Reshanët Grejçevc, Ranca, Gurthyesi Guri Asllan Bilalli.

Arsyeja: Krijiimi i kushteve pa tension – largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

Në NS10/0.4kV Devetaku ( kod: 41046004056) dhe Llanishtë (kod: 41046004057 ) do të ndërpriten prej orës 09:00-16:00.

Vendet:Llanisha dhe Devetaku.

Arsyeja: Pastrimi i rrjetit nga vegjetacioni.

Prizreni

1.

Në NS 110/10kV Theranda do të ndërpritet:

Dalja 10kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqinë I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiçevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesëve.

Gjilan

1.

Në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10kV Hogoshti (Kodi: 62000001)(Në stabiliment Poliqkë) prej 09:00 – 12:00 dhe 13:00 – 16:00.

Kodet:62000001134,62000001128,62000001129,62000001131,62000001132,62000001134, 62000001137.

Vendet:Desivojsë,,Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Zhujë, Velegllavë, Sharrat në Tërstenë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Punime në projekte investive

11.09.2020

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva të ndërpritet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 10:00- 16:00.

Vendet: Nje pjesë e Rr. Skënderbeu, një pjesë e Rr. Xheladin Rekalia, një pjesë e Rr.Rozafati.

Arsyeja e ndërprerjes: Projekti “Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

NS10/0.4kV Sofali 1 ( kod: 11000010046) prej orës 09:00- 21:00.

NS10/0.4kV Kadri Batusha-obj.ban( kod: 11000010185) prej orës 09:00 -21:00.

NS10/0.4kV Shpetim Robaj ( kod: 11000010212) prej orës 09:00 – 21:00.

NS10/0.4kV Sofali 3 ZPRR 2016 ( kod: 11000010253) prej orës 09:00 -21:00.

NS10/0.4kV Restorani në Germi Freskia,Lira) ( kod: 11000010049) prej 09:00 -21:00.

NS10/0.4kV Ndriçimi Gërmi) ( kod: 11000010050) prej orës 09:00 deri 21:00.

NS10/0.4kV Sofalia 2( kod: 11000010113) prej orës 09:00 -21:00.

NS10/0.4kV Baseni Gërmi( kod: 11000010047) prej orës 09:00 – 21:00.

NS10/0.4kV Vila Gërmia( kod: 11000010048) prej orës 09:00 – 21:00.

NS10/0.4kV TSB AUK ( kod: 11000010114) prej orës 09:00 -21:00.

Vendet: Sofalia, Universiteti Amerikan i Kosovës. Një pjesë e Rr.Shpëtim Robaj, Shkolla e Mesme Gjin Gazulli, Objekti i banimi Kadri Batusha, Gjimnazi Eqrem Çabej, Hotel Luks Prishtina,

Arsyeja: Instalimin i trafos mobile për lirimin e hapësirës deri sa të bëhet bazementi i ri për vendosjen e trasformatorit dhe kthinave të reja në projektet investive të KEDS-it LOT 16.

3.

Në NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

Dalja 10kVNr.23 Luboteni- Rambuje (Kodi: 12000016) nga ora 09:00-09:15

dhe 20:45-21:00.

Vendet: Parku, Lagjja e Muhaxherëve, Pompat (park).

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension – manipulim me ndarësa të tensionit të mesëm.

4

Në NS10/0.4kV Pompat e Ujësjellësit Batllavë( kodi: 12000016077) prej orës 09:00 – 21:00.

NS10/0.4kV B.Pr. Shaip Zuqolli (Mitrovica) (kod: 12000016126) prej orës 09:00 – 21:00.

Vendet: Pompat e Ujësjellësit Batllavë dhe nje pjesë e Rr.Mitrovica.

Arsyeja: Vendosja transformatorut të ri te TS Shaip Zuqolli dhe vendosja e transformatorit dhe kthinave të tensionitb të mesëm– RMU në TS Pompat.

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj IV do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Drejtimi i fshatrave (Kodi: 40000002) prej orës 10:00-16:00.

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari .

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave nën tension në projektet e CAPEX 2019.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10kV Gjakova III do të ndërpritet:

Dalja10kV Ngrohtorja (Kodi: 81084024) nga ora 11:00 – 14:00.

Vendet: Ngrohtorja e Qytetit

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

Shpërndaje

Comments are closed.