Naftë me cilësi të dobët, bllokohet një pompë e derivateve në LipjanLipjan

Pas hetimeve të vazhdueshme policore dhe inspektimit nga inspektorët e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë është konstatuar se në një pompë të derivateve në Lipjan, nafta e cila shitet aty është në kundërshtim me parametrat e lejuar të shitjes, andaj janë bllokuar pikat e shitjes se naftës.

Policia njofton se ka arrestuar një person  pasi i njëjti dyshohet se ka ndërruar derivatet me qellim qe mostrat e radhës të dalin në rregull, me urdhër të prokurorit i njëjti  është dërguar në mbajtje.

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*