Mountune Ford Focus RS M400

Modeli RS M400 mbushë boshllëkun e largimit të M500

Kompania Mountune ka prezantuar modelin Ford RS M400 i cili vjen me pakon e modifikimeve të jashtme si dhe me fuqi të rritur në 400 kf falë modifikimit të ECU, transmeton Express.

Përshpejtimin nga 0-100 km/h e arrin për 4 sekonda dhe shpejtësi maksimale prej 266 km/h.

Pronarët e vetura Ford Focus RS në Evropë, këtë pako mund ta blejnë me një çmimi prej 3,000€.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Lexoni po ashtu:  Mercedes tërheq 400 mijë vetura pas problemeve me airbag