Mos hiqni dorë nga ëndrrat tuaja

Mos i lejoni njerëzit të ju dekurajojnë. Rrini të motivuar dhe ëndrrat e juaja do të bëhen realitet.

Është normale dikush që është mbi peshë të dëshirojë të humb peshë dhe të bëhet i shëndetshëm.

Disa sporte kërkojnë peshë specifike, për të arritur suksesin e dëshiruar nga sportistët.

Vazhdimisht paraqiten pengesat që na sfidojnë, p.sh sfidë për një balerinë është pesha.

Në këtë video tregohet pasioni i kësaj vajze për t’u bërë balerinë.

Ajo filloj të ushtronte që të bëhet një valltare e mrekullueshme, por gjatë rrugës pati shumë vështirësi.

Duke filluar nga paragjykimet e nxënësve të tjerë në shkollë. Por ajo nuk u dekurajua asnjëherë, shkruan higherperspectives.com.

Secili nga ne mund të gjendemi në këso situatash. Secila nga ëndrrat ka një rrugë për të kaluar, dhe shumë vështirësi për t’i arritur ato.

Thelbi kryesor i kësaj storie është se nuk bën asnjëherë të heqim dorë nga ëndrrat tona.

 

 

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*