Mjeku ortoped nga Turqia Dr.Kamil Cagri Kose të premten vjen në Kosovë

Mjeku ortoped nga Turqia Dr.Kamil Cagri Kose vjen të premten me datë 18 Tetor në Spitalin Amerikan Kosovë.

Për të lënë takim telefononi ne nr 038 221 661 ose 049 513 513 si dhe në inbox.

Spitali Amerikan ne Prishtine dhe ortopedi i njohur turk Dr. Kamil Cagri Kose kanë realizuar një intervenim shumë delikat të një pacienti që vuante nga shtrembërimi i shtyllës kurrizore.

Një intervenim i dalë me sukses ku pacientit i është bere korrigjimi i lakimit te rruazave te shtyllës kurrizore dhe fiksimi në pozicionin e duhur.

Spitali Amerikan ne Kosove, edhe një here ka sjelle dhe realizuar nëpërmjet mjekut të njohur Dr. Kose ndërhyrjen me sukses i një operacioni i cili nuk kryhet as në Maqedoni dhe as në Kosovë.

Mjeku Kose dhe Spitali Amerikan në Kosovë do të ofrojnë në bashkëpunimet e ardhshme jo vetëm operacione të këtij lloji por edhe ato intervenime që përfshijnë tumoret spinale, thyerjet kurrizore (traumatike, patologjike, osteoporotike), Stenozë kurrizore, lëvizjen e vertebrave të shpinës, Hernien diskale (mesit), Herni diskale (cervikale), spondiloartrozen, -Çrregullime të degjenerimit të shpinës, infeksione kurrizore dhe infeksionet e kockave, Artritin e shpinës, si edhe shumë ndërhyrje te tjera.

Me mjekët më të mirë, në Spitalin Amerikan në Kosovë suksesi i intervenimit është i garantuar.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.