Ministri Skender Reçica njofton të rinjët për mundësi punësimi në Gjermani (Foto)

Ministri i Punës dhe Mirëqenjes Sociale, Skender Reçica përmes një postimi në llogarinë e tij në facebook ka njoftuar të rinjët se përmes një bashkpunimi ndërmjet MPMS dhe GIZ-it Gjerman ka përfituar marrëveshje për 25 të rinjë prej moshës 18-25 vjeç të cilët do të arsimohen dhe do të punojnë në Bavari në fushën e ndërtimit, raporton PaRrotlla.net

Me këtë program i’u ofrohet mundësia të rinjëve nga Kosova, për të filluar një arsim dhe aftësim profesional në sistemin dual 2-vjeçarë në Gjermani.

Aplikimi do të jetë i hapur nga sot deri me 6 dhjetor 2017 në ora 12:00./PaRrotlla.net

 

Mundësi e mirë për 25 të rinjë, për arsim dhe aftësim profesional në GjermaniMinistria e Punës dhe Mirëqenies Sociale,…

Posted by Skender Reçica on Wednesday, November 1, 2017

 

Shpërndaje