Ministri Reçica udhëton në Kuvajt, takime me përfaqësues të lartë institucional

 Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, ka udhëtuar për në shtetin e Kuvajtit, me ftesë të homologes së tij, ministres së Çështjeve Sociale dhe të Punës, Hind Sabeeh Barak Al-Sabeeh.

Ministri Reçica do të zhvillojë takime me përfaqësues institucional të Kuvajtit, si dhe përfaqësues që merren me punësim, mirëqenie sociale, mbrojtje të fëmijëve dhe grupeve të cenueshme.

Vizita zyrtare në Kuvajt ka për qëllim thellimin e mëtejmë të bashkëpunimit mes Kosovës dhe Kuvajtit, posaçërisht në fushën e punësimit dhe mirëqenies sociale./Parrotlla/

Shpërndaje

16 Comments

 1. Pingback: goodrx viagra

 2. Pingback: erectile dysfunction drug

 3. Pingback: gnc ed pills

 4. Pingback: cheapest ed pills

 5. Pingback: buy cialis

 6. Pingback: walmart pharmacy

 7. Pingback: Viagra or cialis

 8. Pingback: levitra vardenafil

 9. Pingback: vardenafil pills

 10. Pingback: viagra prescription

 11. Pingback: best online casino real money

 12. Pingback: tadalafil generic

 13. Pingback: cialis 20

 14. Pingback: online casino games for real money

 15. Pingback: cialis generic name

 16. Pingback: online slots for real money

Leave a Comment

Your email address will not be published.