Ministri Reçica takon presidenten e Maltës, zotohen për avancim të bashkëpunimit

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, po qëndron në një vizitë zyrtare në shtetin e
Maltës, ku po zhvillon takime të rëndësishme me përfaqësues të lartë shtetëror të këtij vendi.
Sot gjatë ditës, ministri Reçica u takua me Presidenten e Maltës, znj.Marie-Louise Coleiro Preca, me të
cilën bashkëbiseduan për marrëdhëniet bilaterale në mes të Kosovës dhe Maltës. Ministri Reçica
falënderoi presidenten për mbështetjen që shteti i Maltës ka dhënë për Kosovën, nga data e njohjes së
pavarësisë e këndej.
Ministri dhe Presidentja u dakorduan që të intensifikohen marrëdhëniet në mes të dy vendeve mike dhe
me këtë rast, Presidentja e Maltës theksoi se përpos mbështetjes në aspektin diplomatik dhe procesit të
integrimit Evropian, janë të interesuar të ndihmojmë Kosovën edhe në aspektin e zhvillimit ekonomik.
Sot, ministri Reçica zhvilloi një takim bilateral edhe me Ministrin e Familjes, të Drejtave të Fëmijëve dhe
Solidaritetit Social, z.Michael Falzon, gjatë të cilit u pajtuan për bashkëpunim më të ngushtë në mes të dy
shteteve. Ministri Falzon theksoi se Malta ka një sistem të avancuar të shërbimeve dhe sigurimeve sociale
dhe në këtë aspekt, shteti i Maltës mund të ndihmojë në shkëmbimin e përvojave me shtetin e Kosovës.
Ministri Reçica, gjatë ditës së sotme iu drejtua të pranishmëve me në fjalim, në ditën e dytë të
konferencës së nivelit të lartë mbi ndalimin universal të ndëshkimit trupor të fëmijëve. Ministri foli për të
drejtat e fëmijëve në Kosovë, legjislacionin i cili rregullon të drejtat e tyre, po ashtu, iniciativën për ligjin
për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve, si dhe përfshirjen e provizioneve të veçanta për ndalimin e
ndëshkimit trupor të fëmijëve në këtë ligj.
Kjo konferencë u përfaqësua nga shumë shtete të botës dhe të gjithë u zotuan se do të ngritin vetëdijen e
shoqërisë, se ndëshkimi trupor i fëmijëve nuk është edukim dhe ajo duhet të eliminohet.

Shpërndaje

51 Comments

 1. Pingback: where to buy viagra

 2. Pingback: non prescription erection pills

 3. Pingback: ed pills online

 4. Pingback: ed pills otc

 5. Pingback: order cialis

 6. Pingback: canada pharmacy

 7. Pingback: Real cialis online

 8. Pingback: vardenafil cost

 9. Pingback: levitra generic

 10. Pingback: empire city casino online

 11. Pingback: real money online casinos usa

 12. Pingback: viagra pills

 13. Pingback: online casino real money us

 14. Pingback: slots online

 15. Pingback: canadian pharmacy cialis

 16. Pingback: cash advance

 17. Pingback: cash loans

 18. Pingback: cash advance

 19. Pingback: viagra for sale

 20. Pingback: online casino real money us

 21. Pingback: cialis buy

 22. Pingback: ernestwet

 23. Pingback: generic for cialis

 24. Pingback: online blackjack for money legal

 25. Pingback: virgin casino online nj

 26. Pingback: cialis internet

 27. Pingback: cialis 20

 28. Pingback: 20 cialis

 29. Pingback: cheap generic viagra

 30. Pingback: online casino real money us

 31. Pingback: real money casino online

 32. Pingback: online slots for real money

 33. Pingback: slot machines

 34. Pingback: generic viagra

 35. Pingback: viagra 100mg

 36. Pingback: sildenafil viagra

 37. Pingback: tadalafil 20

 38. Pingback: buy tadalafil online

 39. Pingback: cialis 5mg

 40. Pingback: cialis buy cialis

 41. Pingback: slots real money

 42. Pingback: casino slots

 43. Pingback: sildenafil citrate

 44. Pingback: cheapest place to buy cialis

 45. Pingback: non prescription viagra

 46. Pingback: otc viagra

 47. Pingback: order viagra

 48. Pingback: viagra buy

 49. Pingback: order viagra

 50. Pingback: cost of viagra at walmart

 51. Pingback: http://cialistodo.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published.