Milaim Zeka,kandidati më i votuar në zgjedhjet e 11 Qershorit

Milaim Zeka, i cili ka kandiduar në rradhët e Nismës, ka rezultuar të jetë kandidati më i votuar në Drenicë dhe në shumë regjione të tjera. Ndërsa në Prishtinë prej kandidatëve të Nismës është renditur i dyti pas Fatmir Limës me 1 mijë vota. Deri më tani me 70% të votave të numëruara, kandidati Zeka ka mbi 8 mijë vota të fituara. Pritet që edhe nga 15 mijë votat e diasporës, sipas prognozave, Milaim Zeka të jetë një prej kandidatëve më të votuar për zgjedhjet e 11 Qershorit./parrotlla.net/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Lexoni po ashtu:  KEDS zotohet që nesër do të ketë 24 orë rrymë, mobilizon 500 punëtorë