Milaim Zeka:Diaspora zemra e Kosovës

Kandidati i kualicionit PDK-AAK-NISMA Zotri. Milaim Zeka ne nje prononcim per media është shprehur për rolin e madh dhe të padiskutushëm te diasporës në Kosovë.Diaspora sipas zotit Zeka luan një rol të madh dhë të pazëndësushem në zhvillim ekonomik dhe mbijetesën e shtetit të Kosovës.Ai është shprehur se mërgimtarëvë nuk u është krijuar terren i favorshëm për të punuar dhe hapur bizneset e tyre në Kosovë,dhe në këtë mënyrë ato janë larguar në vëndët fqinje.Zoti Zeka theksoi se nësë ai futet ne parlamentin e Kosovës ,nësë fiton në keto zgjedhje, do shperfaqë nje stil perëndimor të deputetit.Ndër te tjera ai i mëshoi fort faktit që pjesa intelektuale e mërgimtarëvë që punojne jashtë, të mund të vijnë dhë bëjnë praktikën në Kosovë ,tu krijoje akses,nese ai arrin të behet deputet i parlamentit te Kosovës.Ai ftoi perzemersisht gjithë diasporën të votojë kualicionin PDK-AAK-NISMA dhe Milaim Zekën që ne keto zgjedhje mban numrin 52.

Shpërndaje

Comments are closed.