Milaim Zeka: Shtatorja e Anton Cettës duhet të vendoset në Drenicë, afër shtatores së Adem Jasharit

Shkruan: Milaim Zeka

Profesori Anton Çeta, diqysh gjithmone, ama bash gjitnmone, me eshte dukur njeri i perrallave dhe enderrave te mia!

Shtatoreja e ketije burri te madh, duhet te vendoset ne Drenice, afer shtatores te Adem Jasharit. Askush nuk ja ka ngrite nderin, lavdine, burrerine dhe mençurine e Drenices, ashtu sikurse Antoni, permes “Proza Popullore e Drenices”, përcjell PaRrotlla.net.

Shpërndaje