Milaim Zeka: Krim i burokratëve të Brukselit

Shkruan: Milaim Zeka

Krimi i byrokrateve te Brukselit

1.Vetem Kosoven e kane lene te izoluar

2. Tani bllokohen edhe Shqiperia, Maqedonia, Kosova dhe Bosnje Hercegovina!

Po behet izolim mbi baza fetare?!!!/parrotlla.net/

Shpërndaje