Me Art Motion mund të merrni pako me 150 kanale HD dhe internet 20Mbps për vetëm 9.99 Euro

Një numër i konsiderueshëm i konsumatorëve po kalojnë në ArtMotion dhe ky është një realitet që po realizohet në formë ëndërrimtare.

Pikërisht revolucioni u takon ëndërrimtarëve dhe këtë mund ta filloni nga shtëpia juaj me Art Motion.

Guxoni me ofertën 9.90 euro në muaj, që vjen si pako DREAM, një pako ekskluzive e krijuar për ëndërrimtarë si ju.

Interneti shumë i shpejtë

Interneti më i shpejt në vend, po shtrihet në tërë vendin. Me 20 MB/s, interneti vjen i lirë dhe i shpejtë, gjë e cila do të lehtësojë qasjen dhe punën tuaj në internet.

Merr botën në dorë me internetin më të shpejtë, vetëm me Art Motion.

Program televiziv i ëndrrave

Përveç internetit tani mund të përjetoni filmat e fundit premierë nga kinematografia botërore në shtëpinë tuaj.

Asnjëherë nuk ka qenë më e lehtë të bëni shtëpinë “kinema” dhe “stadium” dhe të përjetoni emocionet e vërteta me ofertën 9.90 në muaj e cila posedon 150 kanale HD dhe internet 20Mbps.

Gjatë gjithë muajit mund të qëndroni në shtëpinë tuaj duke shijuar premierat e fundit të filmave, serialeve dhe ngjarjeve më karakteristike sportive në botë.

Art Motion sjellë zgjedhje të shumta vetëm për dëshirën tuaj.

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.