Mbi një milion besimtarë myslimanë shkuan në Mekë

Sipas të dhënave të fundit, numri i besimtarëve muslimanë që kanë mbërritur në Arabinë Saudite ku do të kryejnë Haxhin është 1.195.700.

Bëhet e ditur se nga ky numër 1.123.000 kanë arritur me avionë, ndërsa të tjerët kanë arritur në mënyrë tokësore dhe detare.

Sivjet pritet ardhja e rreth 1.500.000 personave jashtë Arabisë Saudite të cilët do të kryejnë Haxhin në Mekë.

Shpërndaje

Comments are closed.