Marinsat amerikanë filmojnë anijen e UFO-ve?! Video-ja që ka pushtuar rrjetet sociale

Ekzistenca e UFO-ve gjithmonë po bëhet edhe më e mistershme duke ngritur një pikëpyetje të madhe për njerëzimin. Ka persona që besojnë verbërisht se jashtëtokësorët e vizitojnë tokën shpesh, por gjithashtu shumë të tjerë besojnë se ekzistenca e tyre janë teori konspirative.

Një video e publikuar ne Yout Tube shikohen pamjet e një helikopteri të marinës.

Amerikane, si edhe një objekt tjetër misterioz që ngjanë me një anije alienësh. Videoja është regjistruar në shkretëtirën e Arizonës, ku duket qartë grupi i marinsave që vëzhgojnë zonën dhe objektin fluturues në distancë. Në katër ditë videoja mori 170,000 shikime dhe disa nga mijëra persona që panë videon shprehen se kjo është diçka e vërtetë, ndërsa disa të tjerë thonë se ky është një mashtrim.

Shpërndaje