Linda Halimi po qëndron në Kosovë, kërkon rekomandime nga ndjekësit

Linda Halimi ka ardhur në Kosovë.

Kanë kaluar shtatë vjet që kur Linda Halimi nuk ka qenë në Kosovë.

Në një situatë të jashtëzakonshme ajo zgjodhi të vijë dhe t’i kalojë disa ditë pranë më të dashurve.

Edhe këtu Linda nuk dëshiron që t’i ndalojë ushtrimet në palestër, andaj ka kërkuar rekomandime nga fansat.

“Çkemi Prishtina? Më duhen disa rekomandime për palestër. Cila është palestra më e mirë në Prishtinë?”, ka shkruar ajo pranë postimit dhe sigurisht se nuk kanë munguar komentet.

Shpërndaje

Comments are closed.