Ky është arsyetimi i Sellmës rreth komentit të vajzës së Arkanit

Grimerja e famshme, Sellma Kasumoviq ka reaguar lidhur me komentin që i ka bërë vajzës së kriminelit serb, Arkanit.
Sellma ka thënë se ka mijëra ndjekës në Instagram, dhe jo të gjithë i njeh.

Madje, ajo ka treguar se përkatësia e saj është shqiptare- boshnjake, është e dy popujve që kanë përjetuar tragjedinë më të madhe gjatë luftërave të fundit në Ballkan.

“Faqja menaxhohet nga disa admin dhe une nga ju sot e kuptova se kush ishte vajza qe e paskemi komentuar”, ka shkruar ajo mes tjerash në reagimin e saj.

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*