Kurti prezanton sloganin e VV’së për këto zgjedhje

Kryetari i VV’së, Albin Kurti, ka prezantuar sloganin e VV’së për zgjedhjet e 14 shkurtit.

“Krejt dhe Drejt” quhet slogani i ri .

“Referendumi që do ta kthejë Kosovën kah e mbara, nuk mund të ndalet”, ka shkruar ai.

Në zgjedhjet e kaluara slogani i VV’së ishte “Erdhi dita”.

Shpërndaje