KING’S HONEY-Mjalti Mbretëror i cili po i mbanë meshkujt superior, ndërsa femrat të lumtura!!!

A e keni ditur se jo vetëm femrat ndihen në siklet në rastet kur kanë takim me mashkullin të cilin e shikojnë si njeriun e jetës së tyre, të njejtën gjë pothuajse e përjetojnë edhe meshkujt në raport me femrat!

Përderisa tek shumica dërmuese e femrave sikleti kryesorë është dukja dhe përshtypja të cilën i lenë partnerit, tek meshkujt në shumicën e rasteve kemi të bëjmë me diçka tjetër!

Thuhet se 60% e një martese të lutmur dhe të qëndrueshme e përbënë jeta seksuale brenda çiftit. Kur bëhet fjalë për jetën seksuale na del që pothujse shumica e meshkujve pasi që kalojnë një moshë, sikletin më të madhë në raport me femrat e kanë tek përmbushja e këtijë ‘’detyrimi’’!

Bazuar në rrethant dhe dinamikat në të cilat jeta zhvillohet sot është me se e pritshme që një mashkull të ketë mungesë ereksioni si pasojë e ngarkesës dhe stresit të cilin e përjeton gjatë rutinës ditore, qoftë në punë, studime, trafik e shumë e shumë të tjera!

Mospërmbushja e ‘’detyrimeve’’ seksuale nga ana e mashkullit në raport me femrën krijon situata skajshmërisht të pakëndshme në një lidhje martesore, dhe në shumicën e rasteve bën që krenaria mashkullore të përulet në raport me atë femërore, e rrjedhimisht vie deri tek një humbje vetëbesimi, ku si pasojë disa nga meshkujt bien edhe në depresion!

Por mos u shqetesoni meshkuj….!!!!

Prej kohësh në tregun tonë farmaceutik ofrohet zgjedhja më brilante dhe më natyrale lidhur me këtë problem serioz për meshkujt, ajo është KING’S HONEY – Mjalti Mbretërorë.

KING’S HONEY – Mjalti Mbretërorë është shtesë ushqimore e cila në vete përmbanë 3 përbërës të mrekullueshëm krejtësisht natyral. Është në formë të lëngshme dhe vjen në çeska nga 10g.

94% e së cilave përbëhet nga Mjalti i pastër – Pure Honey.

3% nga Rrënje Ginsngu – Panax Ginseng, përbërs i cili qysh në kohët e lashta është përdorur si afrodiziak natyral dhe privilegjin e përdorimit e kanë gëzuar vetëm Mbretërit.

3% Qumështi i Bletës, një përbërës shumë i çmuar dhe deficitarë, i cili është një super imunostimulues dhe i cili pos tjerash ushqen trurin dhe mbronë prostatën!

Një çeske KING’S HONEY – Mjaltë Mbretërore është e gatshme për përdorim direkt në gojë dhe pasi që është produkt krejtësisht natyral, efektin e arrinë 3-6 ore pas përdorimit varësisht prej organizmit.

Efekti i KING’S HONEY mund të zgjasë deri në 3 ditë dhe përparesia është që mund ta konsumojnë pa problem edhe pacientët që vuajnë nga hipertensioni.

KING’S HONEY – Mjalti Mbretërorë distribuohet në treg nga kompania farmaceutike MG Med sh.p.k. dhe mund ta gjeni në të githa farmacitë.

Per informata shtesë mund të shkruani në info@mgmed-ks.com

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.