Kim Kardashian dëshiron të takohet me aktivisten suedeze Greta Thunberg

Kim Kardashian, ylli televiziv, ka thënë se ajo do të dëshironte të kishte një dark me aktivistën suedeze Greta Thunberg.

Kardashian këtë e tha për Reuters teksa kishte vizitën në Armeni.

“ Ajo është vazjë e re kaq e mahnitshme dhe aq e guximshme, për t’u ngritur në këmbë kundër të rriturve”, ka thënë Kardashian.

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.